Proefsessie in mijn praktijk

/Proefsessie in mijn praktijk
Proefsessie in mijn praktijk 2020-11-14T10:39:53+00:00

Alle activiteiten zijn gestopt!

Herinneringen uit je jeugd?

De laatste tijd gebeurt het steeds vaker dat herinneringen uit je jeugd je dwars zitten.

Deze herinneringen wekken soms heftige emoties op, waardoor je de neiging hebt jezelf terug te trekken in een veilig hoekje om vervelende situaties te voorkomen. En vervolgens hebt je nergens meer zin in – sterker nog – je weet niet meer wat je wilt – dan slaat het je lam. Je kunt jezelf er dan niet toe zetten om iets te gaan doen.
Toch begrijp je niet goed waar dit vandaan komt. Want je dacht dat je al je jeugdverdriet inmiddels al wel verwerkt had. Je wilt het graag veranderen of gewoon doorgaan met je leven, maar de herinneringen en emoties lijken je spontaan uit het niets te overvallen.

Soms is het fijn om eerst een keer te proberen of een optie bij jou past. Boek dan een proef sessie – 1 keer ondervinden wat het jou brengt en je zit nog nergens aan vast.

Laat mij je op weg helpen tijdens een proefsessie.

Omdat ik weet hoe fijn het is om hulp te krijgen, wil ik jou dat graag laten ervaren tijdens een proefsessie. In deze sessie van 60 of 90 minuten kun je voor jezelf bepalen of mijn werkwijze jou past. We passen een oefening toe gericht op jouw hulpvraag. En kunnen gebruik maken van hypnose of beeldtaal of we zetten een korte familieopstelling uit. Zo krijg je al een goed beeld hoe ik er tijdens een traject voor jou kan zijn.

Na afloop heb je …

  • Ervaren hoe ik werk en of mijn aanpak bij jou past.
  • Inzicht in je hulpvraag én wat kunt doen om hieraan te werken.
  • Minstens 2 tips om zelf mee aan de slag te gaan.
  • Minstens 1 oefening gericht op jouw persoonlijke situatie.

Na afloop van ons gesprek bepaal je zelf of je behoefte hebt aan een vervolg.

Altijd voor anderen gezorgd en zo je jeugd aan je voorbij zien gaan? – 3 tips om te starten met je eigen keuzes te leven.

Download mijn eboek en ontvang regelmatig waardevolle, ondersteunende tips.

Ons privacy reglement

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp