Loading...
Over Ann 2020-11-14T10:47:19+00:00

Oud zeer de baas

Opgroeien met een moeder met verschillende psychische klachten voelde beklemmend en verlammend.

Ik vertelde niemand over de situatie thuis en ook niet over wat het met mij deed. Daardoor voelde ik me eenzaam. Ook was ik bang dat ik later dezelfde psychische klachten zou krijgen als mijn moeder, want ‘ik ben tenslotte haar dochter en ik lijk op haar’.

Door mijn thuissituatie paste ik me steeds aan en deed ik alles wat er van mij werd verwacht. Voor iedereen was ik het lieve en perfecte meisje. Thuis, maar ook op school en later op mijn werk.

De continue druk die ik voelde, leidde later tot een eetprobleem die moeiteloos overging in een sport- en werkverslaving. Overspannenheid met migraine – aanvallen en chronische pijn in mijn gewrichten waren onvermijdelijk. Dat dwong mij uiteindelijk om naar mijn lichaam te luisteren. Er moest iets veranderen aan mijn mind set en gedrag.

Een periode van trainingen en cursussen over persoonlijke groei, vrouwenhulpverlening, yoga en zelfs twee vakopleidingen volgden. Die stappen waren nodig om het verleden te plaatsen, beter voor mezelf te zorgen en mijn eigen keuzes te durven maken. Ik leef weer ten volle, doe wat voor mij goed voelt en waar ik blij van word. En dat gun ik aan iedere vrouw die net als ik een verlies heeft ervaren in haar jeugd.

Uit eigen ervaring weet ik dat iedere vrouw het in haar heeft om haar eigen weg te kiezen. Daarom focus ik mij als begeleider/coach op:

  • Wat voor jou het beste werkt.
  • Een positieve mind set.
  • Denken in oplossingen en mogelijkheden
  • Een aanpak die recht door zee is met actie en daadkracht.

En verder …

Bruis ik altijd van de ideeën en inspirerende verhalen
Zoek ik steeds naar nieuwe inzichten en kennis
Liefhebber van detective verhalen
Kijk ik graag mensen op een zonnig terras
Word ik blij van honden
Kan ik genieten van het buitenleven & lekker eten

Ik word er blij van als ik andere vrouwen hierbij mag helpen en hen kan begeleiden in hun leerproces. Wil je weten hoe ik jou hierbij kan helpen?

Ontvang regelmatig oefeningen en tips om nog sneller je emoties te leren hanteren.

Altijd voor anderen gezorgd en zo je jeugd aan je voorbij zien gaan? – 3 tips om te starten met je eigen keuzes te leven.

Download mijn eboek en ontvang regelmatig waardevolle, ondersteunende tips.

Ons privacy reglement

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp